Verzending & Retour

Verzending

Hierbij onze verzending & retour regels. Bij bestellingen onder de €100,- brengen wij €6,95 verzendkosten in rekening. Deze prijzen kunnen variëren voor naar welk land er verstuurd moet worden. Deze kunt u terugvinden bij uw bestelling. Wij verzenden alle producten gegarandeerd binnen 48 uur. Afhankelijk van het tijdsstip van bestelling, kunt u de schoenen normaal binnen 1 of 2 werkdagen thuis verwachten, dit kan soms langer duren. Alle pakketten worden via PostNL verstuurd en zullen bij u aan de deur worden aangeboden.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent de bestelling in ontvangst te nemen is er een kans dat het pakket bij uw buren wordt afgegeven of dat het later nog een keer wordt aangeboden bij uw adres. Bij 2 keer niet thuis krijgt u een brief met daarin informatie over waar het pakket is af te halen.

Wij verzenden binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Retouren

Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Dit betekent dat u tot 14 dagen na ontvangst de bestelling of een gedeelte daarvan kunt retourneren. Kosten voor het retour zenden komen voor rekening van de klant en zijn dus niet in de prijs inbegrepen.

Bij elke bestelling zit een orderbevestiging met factuur en een apart retourformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen uw geld terugstorten.

Om retouren te voorkomen kunt u ook onze maattabel raadplegen (onderaan de website). Op die manier kunt u zelf meten welke maat u nodig heeft en is de kans op een verkeerde maat kleiner.

Geretourneerde producten dienen in dezelfde staat te verkeren als ze bij ons het pand verlaten hebben. Het is geen enkel probleem om de schoenen te passen, maar ze mogen niet buiten of intensief gebruikt zijn binnen de retourtermijn. Wij houden wel rekening met eventuele transportschade.

Wij bieden geen garantie op de producten. Aangezien wij een outlet zijn en voornamelijk overjarige modellen aanbieden is de garantie vervallen.

Mocht u nog meer vragen hebben over onze verzending & retour regels of wanneer er iets mis is gegaan in de verzending & retour van uw product kunt u altijd contact opnemen met ons via: info@voetbalschoenenoutlet.nl

Voetbalschoenenoutlet.nl heeft de
goedkoopste voetbalschoenen van Nederland!