Over voetbalschoenenoutlet

Adres: Talmastraat 3, 3904 AK Veenendaal
Provincie: Utrecht

Over voetbalschoenenoutlet

Voetbalschoenenoutlet.nl heeft de goedkoopste voetbalschoenen van Nederland! 

Voetbalschoenenoutlet.nl is opgericht in 2013, online gegaan in 2014 en wil DE voetbalschoenenoutlet van Nederland worden. Voor iedereen die op zoek is naar de goedkoopste voetbalschoenen hebben wij een passende oplossing!

Voetbalschoenenoutlet.nl is ontstaan uit een probleem waar we als eigenaar van een voetbalspeciaalzaak al jaren tegenaan liepen en wat steeds groter werd. Inmiddels komen de grote merken Nike en Adidas elk kwartaal met een nieuw model of nieuwe kleuren van bestaande modellen. Dit is enorm snel en de meeste mensen hebben niet elke 3 maanden nieuwe schoenen nodig.  Het liefst koopt men in augustus of september 1 paar voor het hele seizoen. De meeste winkels blijven daarom met een voorraad schoenen zitten die niet verkocht worden! Zelfs nadat ze in de opruiming zijn gegaan blijven ze nog in het magazijn staan.
Wij kwamen met het idee om deze schoenen te verkopen op een online outlet webshop voor de helft van het geld. Op deze manier krijgen we weer ruimte in onze magazijnen en hoeven we geen goede schoenen weg te gooien. Het idee om de goedkoopste voetbalschoenen te verkopen was ontstaan.

Door de opkomst van kunstgras merkten wij ook dat veel voetballers in of net na de winterstop de schoenen kapot liepen of ze kwamen na de winterstop niet zo fris meer tevoorschijn uit de tassen. Het is dan zonde om voor die laatste paar maanden een duur paar nieuwe te kopen en de garantie van de oude is net verlopen. Ideaal om een wat ouder model die net zo goed is en waar je wellicht al wel op hebt gelopen in onze outlet te kopen!

Zeg alles voort over Voetbalschoenenoutlet en zorg ook dat jouw vrienden of medespelers besparen op voetbalschoenen van de beste merken!

Voetbalschoenenoutlet.nl heeft de
goedkoopste voetbalschoenen van Nederland!